Image Alt

4.0 sustav

POSTAVITE UPRAVLJANJE KOJE ŽELITE: AUTOMATSKO ILI RUČNO

Vaša osobna html kontrolna stranica dostupna je sa svih udaljenih uređaja: Android i Apple tableta, telefona i računala.

Sa svog uređaja možete:

  • Provjerite alarme i povijesne zapise
  • Pročitajte poruke e-pošte iz sušilice
  • Temperature u stvarnom vremenu
  • Postavite i promijenite u stvarnom vremenu temperature zraka i usjeva s daljinskog upravljača
  • Provjerite koji su motori uključeni
  • Provjerite vrijeme hlađenja i proces hlađenja
  • Provjerite broj radnih plamenova
4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

POSTAVITE UPRAVLJANJE KOJE ŽELITE: AUTOMATSKO ILI RUČNO

Pedrotti dodatni Advanced Touch zaslon omogućuje korisniku odabir između dvije različite postavke: MANUAL i AUTOMATIC.

S ručnim možete izravno upravljati svojim strojem, jednim gumbom za svaki motor i komponentu sušare. Potpuna izravna kontrola.

S druge strane, nudimo mogućnost korištenja sušare u AUTOMATSKOM načinu rada: samo postavite svoje parametre (osnovne ili napredne), broj potrebnih šarža i vrijeme hlađenja. Zatim pritisnite start. Sušara će automatski izvršiti sve potrebne serije, od jedne serije do Beskonačnog načina rada

4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

USER FRIENDLY

Pedrotti Advanced Touch screen je stvoren da olakša podešavanje i korištenje sušara za žitarice.

Kao što je moguće vidjeti, vrlo je intuitivan: od osnovnog sušenja do naprednih načina sušenja korisnik se vodi ručno, čime se smanjuju mogućnosti ljudskih pogrešaka tijekom procesa sušenja i hlađenja.

4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

SVI DIJELOVI POD KONTROLOM

Kontrolna stranica radi kao čuvar zaslona: kada dodir ne prima naredbe u roku od jedne minute, ova stranica se automatski pojavljuje, prikazujući sve potrebne informacije da biste znali kako sušara radi i u kojoj se radnoj fazi trenutno nalazi.

4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

PRILAGODITE VAŠIM OBJEKTIMA

Svim vašim vanjskim objektima kao što su silosi, elevatori, transporteri i rashladni silosi može se upravljati izravno sa zaslona osjetljivog na dodir na sušari. Tijekom proizvodnje stroj se programira i prilagođava na vašoj sušari, što ga čini jedinstvenom sušarom u svijetu.

4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

14 PRETHODNIH POSTAVKI ZA RAZLIČITE POSTAVKE USJEVA

Postavku temperature usjeva vrlo je lako pronaći s prve stranice koja se prikazuje kada je sušara uključena.

Možete birati između 14 tvorničkih postavki i kreirati svoje osobne, također je moguće jednostavno prelaziti s jedne na drugu, te mijenjati vrijednosti temperature u svakom trenutku. Promjene koje primijenite ostat će zapamćene sve dok ih ne odlučite ponovno promijeniti ili pritisnuti gumb Reset. Također imate popis predloženih temperatura na drugoj stranici usjeva.

 

Svaka postavka usjeva uključuje ciljnu temperaturu usjeva i radnu temperaturu zraka, koju u stvarnom vremenu kontrolira PLC kako bi se u svakom trenutku održavala blizu savršenstva. Vrijednosti koje koristimo i savjeti na ovim stranicama rezultat su dugogodišnje prakse na terenu i iskustva te se mogu smatrati savršenim standardima za svaki usjev.

4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska
4.0_pedrotti_strojevi_doo_hrvatska

Zatražite ponudu