Pedrotti sušare

Tvrtka Fratelli Pedrotti ima solidno i kvalificirano iskustvo koje je sazrelo u  60 godina  radeći najbolje na polju sušenja zrna.

Prvi modeli datiraju s početka 50-ih. Vertikalne cilindrične sušilice rođene su sredinom 60-ih, a bile su nam jedina proizvodnja i specijalizacija od 1975. godine .

Uspjeh naše tvrtke na međunarodnom nivou traje više od 30 godina. Kroz ovo dugogodišnje razvijanje vidjeli smo kako se naši strojevi koriste za sve vrste žitarica,  osim za masline i mahunarke, kao što su soja, suncokret, grašak, grah itd. Osim toga, naši se strojevi mogu distribuirati i koristiti u područjima s vrlo različitom klimom: od najvlažnijih i najkišnijih zemalja na sjeveru Europe – poput Irske, Škotske, skandinavskih zemalja – do onih zemalja s ozbiljnijom klimom na istoku Europe – poput Baltičkih republika, Poljske, Bjelorusije, Rusije – do najtoplija područja na jugu Europe – poput Grčke, Turske – do tropske klime u zemljama središnje Afrike Latinske Amerike.

Još jedan element koji ispunjava uvjete u pogledu iskustva jest činjenica da se više od polovice našeg osoblja predanog proučavanju, razvoju, proizvodnji i pomoći naših sušara, može pohvaliti s više od 25 godina radnog staža .

Gore opisano pokazuje znanje i iskustvo koje Fratelli Pedrotti čine jednom od vodećih tvrtki u ovom proizvodnom području na svjetskim razmjerima.

Od 2020-e službeni predstavnik tvrtke Pedrotti na području Hrvatske,Srbije te Slovenije postaje tvrtka Strojevi doo iz Babine Grede.

U prodajnom asortimanu nudimo sve serije: Basic 55, 90, 120, 140.  Super: 100, 120, 160. Large: 180,200, 240, 270, 300. XL:320,350 ,400, 420, 500. 

Također za sve modele nudimo sve rezervne dijelove te servisnu podršku.

Specifikacija modela vidljiva je na poveznici:  https://pedrottisrl.it/products/

Svaki proizvod rado dogovararamo na individualnim sastancima a nudimo i razne opcije financiranja uključujući i fonanciranje na 10 godina bez Učešća i kamata